הגרנד רזרב הראשון של יקב קדמא. בלנד של קברנה פרנק, קברנה סובניון, מלבק, מרלו, פטיט ורדו. הרכב קלאסי של יינות בורדולזים. קיבל מדליית זהב בתחרות וינוס בארגנטינה. היין מלא נוכחות, הרמוני ,בעל סיומת ארוכה ומרשימה. זהו יין לאירועים מיוחדים ואוכל משובח.
יין גרנד רזרב של קדמא מורכב מארבעה זנים בורדולזים אציליים: קברנה סובניון 60%, פטיט ורדו 25%, קברנה פרנק 10%, ומלבק 5%. היין עבר תסיסה איטית של ארבעה חודשים בכדי חרס והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי במשך 24 חודשים. צבע בורדו עז ומרשים. ארומה עשירה ומורכבת בסגנון "עולם ישן" של פירות אדומים בשלים מאוד, תבלינים: ג'ינג'ר, קינמון ופלפל ירוק, עלי טבק,…
היין מורכב מארבעה זנים: שיראז, מלבק, קברנה סובניון, פטיט ורדו. היין עבר תסיסה איטית של ארבעה חודשים בכדי חרס והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי במשך 14 חודשים. צבע בורדו כהה עם גוון רימוני סגלגל. בארומה מורגשים תבלינים ציפורן וקינמון, עץ אלגום, דובדבנים מיובשים, עלים יבשים על אדמה לחה ביער סתווי. טעם עדין אך מורכב, עגול, רך עם סיומת פירותית רעננה.…
מורכב מבלנד של: 62% שיראז, 25% קברנה סובניון, 13% פטי ורדו. יין אדום יבש, פירותי ועשיר, עם ארומות של פרחים סגולים ותיבוליות עדינה. טעם אלגנטי, מאוזן עם סיומת מורכבת ועדינה. היין תסס ארבעה חודשים בכדי החרס והתיישן 14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
השיכר דובדבנים עשוי לפי מיטב המסורת המזרח אירופאית תוך התאמת הטכנולוגיה הקלאסית לפרי הישראלי. צבע רובי עז, ארומה עשירה ומורכבת וטעם עשיר עם חמיצות מרעננת ומתיקות מהנה.
היין עשוי מ-100% פטי ורדו אשר גדל בכרמי נחל הראל. עבר תסיסה קרה ואיטית של ארבעה חודשים בכדי חרס והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי במשך 12 חודשים. ליין צבע בורדו עז, עמוק ובוהק. בארומה שפע של גרגרי יער אדומים ושחורים, מתובלים בפלפל שחור, ציפורן ועצי מחט, רמז של מנטה, עטופים בעץ אלון משובח. טעם פירותי, מלא, עגול, רך ורב-שכבתי. סיומת…
היין עשוי מ100% פטיט ורדו אשר גדל בכרם קדמא הנושק לנחל הראל. היין עבר תסיסה איטית של ארבעה חודשיםבכדי חרס והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי במשך 12 חודשים . ליין צבע בורדו עז , עמוק ובוהק. בארומה שפע של גרגירי יער אדומים ושחורים בשלים מאוד. ברקע פרחים סגולים , תבלינים עדינים ועץ אלון משובח. טעמו של היין מלא, מורכב, ורב…
בלנד של קברנה סוביניון, מרלו ושיראז. הענבים הובאו לרמת הבשלה טבעית מירבית, הצטמקות משמעותית וצבע בורדו עז. התירוש הותסס בכדי חרס עד לסיום השליש הראשון של התסיסה הכוהלית וחוזק ע"י כוהל ענבים בכדי לשמר את המתיקות הטבעית של היין. היין התיישן בחביות עץ אלון במשך 36 חודשים. יין יפה, עשיר ומיוחד, עמוק וקטיפתי עם נוכחות ניכרת של צימוקים אדומים, אגוזי…